Evaluation and improvement of the production system in deli pastry with discrete simulation
EVALUACIÓN Y MEJORAMIENTO DEL SISTEMA DE PRODUCCIÓN EN LA REPOSTERÍA DELI CON SIMULACIÓN DISCRETA
Show authors biography
This document describes the work done at the Repostería Deli company, analyzing the production system, in its input of raw material for its main cakes and the different ingredients required for its preparation, this in order to find a solution to delays and bottleneck that are generated in a production plant due to the lack of organization and control in the processes, evaluate and simulate every detail in Flexsim and Promodel to achieve an improvement.
Article visits 1364 | PDF visits 1432
Downloads
- Copyright © Repostería Deli. (2018, 13 02). «Deli es la combinación perfecta para encontrar en el placer de hornear y hornear una deliciosa opción» Bogotá, Colombia, Disponible en: http://www. deli.com.co/Deli-Reposter%C3%ADa-Tienda-Online-Nosotros/
- D. Martínez Montero y Éver Fuentes Rojas, Rediseño de los procesos del área de compras e inventarios de la empresa conos del sur a través de la aplicación del BPM, RIMCI, vol. 5, n.º 10, pp. 103-119, jul. 2018.
- L. Wood, Lean Manufacturing Vs. Six Sigma. 2015. Disponible en: http://smallbusiness.chron.com/lean-manufacturing-vs-six-sigma-43179.html
- L. Tak, Development of an Effective Six Sigma Implementation Model for Apparel Industry in China. 2015. Disponible en: http://ira.lib.polyu.edu.hk/bitstream/10397/55231/2/b28641620_ira.pdf
- M.A. Duque, «Enfoque metodológico para la implementación de lean six sigma en las pymes colombianas, a partir de un estudio de Casos: panadería Buenavista», Bogotá, Colombia, página 12-14. 2016. Disponible en: https://repository.unimilitar.edu.co/bitstream/handle/10654/16852/DuqueSantanaMaurici?sequence=3